Spotify

Guds gåva till folket!

Det säger jag verkligen med allvar. Spotify är enkelt, underhållande och finns i stor utsträckning. Då alla kan hitta låtar i sin musiksmak i det stora systemet tycker jag att det är den bästa musiktjänsten i världen. I Spotify kan man bläddra bland alla låtar utan att avbryta uppspelningen, vilket är superbra! Man kan sedan snabbt bläddra tillbaka vid behov. Spotify används av mig 99% av min datortid. Jag har inte haft Spotify länge men jag har verkligen fäst mig vid närheten till musik.

Med glädje kan jag säga att min musiksmak har utvecklats och förändrats under den korta tiden jag använt programmet. Jag har öppnat ögonen för artister jag tyckte var konstiga. Jag kan relatera till alla sorters människor med olika stilar då jag märker att all musik har olika budskap och syften. Alla låtar är på något sätt betydelsefulla för någon. Den roligaste stunden var när jag hittade S club 7s gamla poplåtar på Spotify som jag körde på repeat som liten. Det tar fram minnen jag glömde att jag hade. När deras låtar kommer fram i spellistan sitter jag och nynnar med och är 10 år igen.

Reklamen på Spotify bringar negativa och positiva känslor inom mig. Ena stunder blir jag frustrerad över det dryga tjatet om hur man kan uppgradera till premium för att slippa reklamen. Det är väldigt tjatigt men ibland överväger jag om det är värt det bara för att slippa tjatet. Trots det kommer jag alltid fram till samma slutsats: Nej. En halvminuts reklam efter några låtar är inte värt 99kr/månad. På något sätt ger reklamer lite frihet. Det låter konstigt men jag känner mig inte bunden till något utan är fri, allt på Spotify kan inte vara utan konsekvenser. Det är trots allt en bra musiktjänst och då får man tåla lite reklam. En annan positiv del med reklam är hur många bra artister man kan hitta. De låtarna spelas nästan mer än de jag hittat av egen kraft och har t.o.m en egen spellista.






 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0